Albert Grèbol - Psicologia Vic Psicòleg Psicoterapeuta
Albert Grèbol - Psicologia VicPsicòleg Psicoterapeuta

Serveis

  • Teràpia individual (adults, joves o adolescents)

  • Teràpia de parella o grups familiars

  • Teràpia focal breu

  • Tractament de psicoterapia

  • Psicoteràpia on-line (skype)

  • Creixament personal

  • Coaching

Segons quina sigui la demanda, el procés que s'iniciarà serà diferent. Això també anirà condicionat a l'objectiu que s'acordi entre pacient i terapeuta.

Si la consulta és per resoldre problemàtiques psicològiques i emocionals és probable que en un principi s'acordi fer una psicoteràpia que pot arribar a ser focal, per resoldre una problemàtica molt concreta, o de més abast, més profunda.

 

En canvi, si la consulta es fa per dur a terme un procés de creixament personal, l'objectiu del tractament és més difús i ambiciós i per tant, requereix tractar molts més aspectes de la personalitat del pacient: habilitats socials, gestió de conflictes, autocontrol, gestió emocional, hipo o hipersensibilitat.

A més a més, en qualsevol moment del procés, el contracte terapèutic és revisable per ambdues parts per tal d'ajustar-lo i millorar així els resultats buscats.

 

Albert Grèbol Díaz - Psicologia Vic Psicòleg Psicoterapeuta

C/ Trinquet, 5, 1r, 2a

(entre Rb.del Passeig 23 i 25)

08500 - Vic (Barcelona)

 

Tf: 616.078.488

 

Per posar-vos en contacte, sigui per demanar hora o qualsevol consulta, podeu fer-ho a través del telèfon o be utilitzant el formulari.

Horari: 

A convenir.

 

Català / Castellano

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página

© Albert Grèbol Díaz - Psicologia Vic - Psicòleg Psicoterapeuta / 2019

S’utilitzen cookies pròpies i de tercers per millorar la navegació i els serveis oferts, analitzant la navegació en el Lloc Web. Si es continua navegant, s’està acceptant el seu ús. Es pot obtenir més informació sobre la política de cookies dins de l’Avis Legal.